Anitas Catering blir RHK-Venn!

Anitas Catering er med på laget.
Klubben har allerede brukt Anitas Catering service ved flere anledninger. Både til Lerøy-arrangement og lunsj på trenerkurs. Dermed var det naturlig å inngå et lengre samarbeid. Vi er glad for å kunne inngå et samarbeid med en lokalt aktør som har lokaler bare et steinkast fra Marikollhallen.

Anitas Catering leverer catering til alle forskjellige anledninger. Anitas Catering leverer mat til kunder i Rælingen, Enebakk, Skedsmo og Lørenskog, men kan også tilby leveranser utenfor dette området til egne takster.

Maten de benytter er alltid av den beste kvaliteten fra kun de beste, mest seriøse leverandørene. I tillegg kan de levere ved forespørsel.

 ———————————————————————————————————————————–

Gjennom klubbens avtale får lagene 15% rabatt ved bestilling. Ved store bestillinger får de 20% avslag. Vi håper og ønsker at lagene benytter Anitas Catering ved sosiale sammenkomster i regi av klubben/laget.

Ønsker du å sjekke utvalget? Trykk her for Anitas Catering sin hjemmeside.