Best Rælingen blir RHK-Venn!

Best Rælingen - Easy Wash, er med på laget. Vi har inngått et samarbeid med bilvaskeren på Hektnersletta i Fjerdingby.

Best er Norges eneste forhandlereide bensinstasjonkjede. De har nærmere 130 stasjoner spredt ut over hele Norge. 

Best Rælingen er det Rune Smådal som driver, og Easy Wash konseptet er abonnement på bilvask. Samarbeidet inneholder en cashback avtale, dersom du registrerer deg som kunde via Rælingen Håndballklubb sitt elektroniske skjema, får RHK en gevinst tilbake.

Rune er glad for at samarbeidet: «Vi syntes det er veldig hyggelig å kunne støtte opp om positive aktiviteter i nærområdet som RHK representerer. Jeg er imponert over aktivitetsnivået og engasjementet som klubben utviser på vegne av medlemmene deres. Samtidig når dere ut til en interessant målgruppe kommersielt sett for oss, så både å bli profilert og eventuelt få tilgang til nye kundegrupper er naturligvis spennende for oss. Jeg håper dette kan være starten på et langvarig samarbeid med mye spennende som vi kan finne på sammen fremover. 

Ønsker du abonnement på bilvask? 

Trykk her for å registrere deg, så vil Easy Wash ta kontakt med deg. 

Ønsker du eller din bedrift også å bli RHK-Venn? Se artikkel for info eller kontakt RHK sin daglige leder på daglig-leder@rhk.info