Styret

STYRELEDER, Kathrine Raadim

Alder: 49 år

Barn i klubben: To jenter, på J2006 og J2012.

Jobb: Seksjonsleder i NORCAP (Flyktninghjelpen), og har lang erfaring fra politikk.

Håndballbakgrunn: Ga meg som målvakt i 14-15 års alder fordi det ble for mye med korps, fotball og håndball – men elsker å se håndball.

Gleder meg over å få lov å jobbe med å videreutvikle et godt håndballtilbud i Rælingen og at RHK skal være et gøy sted å spille uansett ambisjonsnivå. Jeg ønsker å bidra til et godt fellesskap og et sterkt eierskap for medlemmene

 

 

DAGLIG LEDER, Rikke Westlund

Utdannelse: Bachelor i idrett og ernæring, Master i idrettsvitenskap – søvn og kostholdvaner hos unge idrettsutøvere

Erfaring: Dommer i ett par år, trener i 8år for gutter og aktiv som spiller i 10år. Idrettsinstruktør i forsvaret og mange år i SATS. Ett år som administrativ og daglig leder i Kirkenes IF og ansatt i RHK fra 1.oktober 2022.

Ambisjoner: Mitt mål er å utvikle en klubb som har ett godt sportslig tilbud for alle spillere i alle aldre, og som skal imøtekomme alle sportslige nivåer. Klubben skal oppleves som ryddig, seriøs og strukturert av samarbeidspartnere, ansatte og frivillige i klubben :).

 

 

NESTLEDER, Fredrik Langseth

Alder:

Barn i klubben:

Jobb: 

Håndballerfaring: .

 

 

KASSERER, Joy

Alder: 42 år

Barn i klubben: En datter, på J2010

Jobb: Finans kontroller hos Dynea.

Jeg ønsker å bidra til at alle som er håndballinteresserte skal føle seg inkludert, de skal føle at håndball er gøy og samtidig ha mestringsfølelse.

 

 

STYREMEDLEM, SPORT

SLIG LEDER (MIDLERTIDIG), Karsten Müller

Alder: 41 år

Barn i klubben: tre jenter, på J2010 og J2008, og muligens siste om ikke så lenge.

Jobb: Jeg forsker på snø og snøskred (NVE/UiO) og bidrar så godt jeg kan til at færrest mulig blir skadet eller omkommer i snøskred i Norge.

Håndballerfaring: Selv har jeg spilt håndball fra da jeg var 7 år til jeg var 25. Prøvde meg igjen som «godt voksen» etter en 10 års pause men kroppen sa tydelig ifra at plassen min nå er ved sidelinja og ikke på banen.

Jeg har vært sportslig leder i RHK i to år og bidrar nå inn i sportslig utvalg.  Jeg håper jeg kan bidra til et godt sportslig tilbud til alle aldersklasser i klubben.

 

 

STYREMEDLEM, Lukasz Orlikowski

Alder: 42 år

Barn i klubben: En datter på J2009

Jobb:  Senior Advisor DNB Autolease

Håndballerfaring:

Er tidligere aktiv fotballspiller som steppet inn rundt laget til datteren min tilbake i 2019 da laget hadde mistet mange av sine trenere. Skulle i utgangspunktet kun være med som hjelper frem til de fikk på plass nye krefter med erfaring. Vi er i 2023 og jeg er fortsatt med for fult som en av 3 hovedtrener samt at jeg har andre ansvarsområder rundt laget. Interessen og engasjementet rundt håndball har bare økt med årene, og håndballen har blitt en ekstremt viktig del av hverdagen.

Fra 2023 har jeg vært medlem i sportslig utvalg.

Ønsker å bidra til at RHK er en arena for alle som ønsker å spille håndball. Uansett ambisjonsnivå du har skal du føle mestring og at utfordringene er tilpasset til ferdighetsnivå. Flest mulig – Lengst mulig.

 

STYREMEDLEM, Helene Sundli

Alder: 39 år

Barn i klubben: En jente på J2013

Jobb: Jobber som seniorkonsulent/koordinator for FFI

Håndballerfaring:

Aktiv spiller fra jeg var 6 år til jeg ble mamma for første gang i 2007.

Jeg syns det er fantastisk å kunne være med å påvirke og ikke minst bidra til at Rælingen håndballklubb skal fortsette det gode arbeidet og være den inkluderende klubben den er, med sunne verdier og masse aktivitet!

 

STYREMEDLEM, Solveig Lillehagen Hansen

 

VARAMEDLEMMER:

Ann Mari Boge

Svein Strand

Eirik Ø. Sagstuen