Rælingen Rekrutt spilte jevnt mot Fredrikstad Bkl 2

Rælingen Rekrutt reiste til Kongstenhallen for å møte Fredrikstad Bkl 2 i sesongens første bortekamp. Samarbeidspartner Jenssen Turbuss sørget for stor komfort og trygg reisevei. 

Dette sier trener Trude Waagan om kampen:

«Vi starter knallbra og leder 8-4 etter 12 minutter. Da sitter forsvaret og vi treffer fremover. Men utover i kampen ble det synlig vi er et ungt lag, og i noen deler av kampen taper vi noen viktige dueller bakover. Det preger slutten av kampen for vår del. Det er mange gode talentfulle spillere som trenger erfaring, og det får vi av å spille i denne divisjonen. Vi må bygge videre på det positive. Og gleder oss til neste kamp om en uke. Jeg vil også trekke frem målvakt Kathinka Hovde som ble kåret til banens beste. Hun spilte en god kamp og det var helt fortjent!»

Kampen endte 30-25 i favør Fredrikstad Bkl 2.

«Det var utrolig kjekt å kjøre felles til kamp. Vi hadde god stemning på vei til kamp og er glad for at vi fikk lade batteriene i stor buss fra Jenssen.»

Rælingen Rekrutt har ny kamp i 2.divisjon allerede onsdag 15.september kl.19.30 i Marikollhallen. Kom og støtt jentene i nabooppgjøret mot Oppsal 2.

Neste hjemmekamp:

Onsdag 15.september

Marikollhallen

Kl.19:30