YoungRIOT blir RHK-venn!

YoungRIOT har blitt RHK-venn! De ønsker å støtte klubben med unge utøvere, som senere skal ut i arbeidslivet. Daglig leder Mari Ann: «Lokal ungdom er viktige for oss, og vi ønsker å synliggjøre youngRIOT enda mer».
YoungRIOT ble stiftet 1.september 2021. Bak selskapet står svært erfarne personer innen ledelse, bemanning og rekruttering. YoungRIOT er en jobbsøkerportal dedikert for deg mellom 15 og 29. De vil også gi deg svaret på det du lurer på når du er på vei ut i arbeidslivet. Det vil være rettigheter, plikter og ulike tips og råd.
YoungRIOT skaper en innovativ digital møteplass for unge mennesker som skal inn i arbeidslivet. Med lekre CV-er og profiler, mentorskap, arbeidsveiledning og relevante forbindelser, vil dette legge grunnlaget for bedrifter for å få tilgang til unge talent. Men viktigst av alt – youngRIOT gir ungdom en plattform der de kan vise frem sitt sanne potensiale.
Trykk her for å komme til youngRIOT sin nettside.