Styret

STYRELEDER, Kathrine Raadim

Alder: 49 år

Barn i klubben: To jenter, på J2006 og J2012.

Jobb: Seksjonsleder i NORCAP (Flyktninghjelpen), og har lang erfaring fra politikk.

Håndballbakgrunn: Ga meg som målvakt i 14-15 års alder fordi det ble for mye med korps, fotball og håndball – men elsker å se håndball.

Gleder meg over å få lov å jobbe med å videreutvikle et godt håndballtilbud i Rælingen og at RHK skal være et gøy sted å spille uansett ambisjonsnivå. Jeg ønsker å bidra til et godt fellesskap og et sterkt eierskap for medlemmene

 

DAGLIG LEDER, Rikke Westlund

Utdannelse: Bachelor i idrett og ernæring, Master i idrettsvitenskap – søvn og kostholdvaner hos unge idrettsutøvere

Erfaring: Dommer i ett par år, trener i 8år for gutter og aktiv som spiller i 10år. Idrettsinstruktør i forsvaret og mange år i SATS. Ett år som administrativ og daglig leder i Kirkenes IF og ansatt i RHK fra 1.oktober 2022.

Ambisjoner: Mitt mål er å utvikle en klubb som har ett godt sportslig tilbud for alle spillere i alle aldre, og som skal imøtekomme alle sportslige nivåer. Klubben skal oppleves som ryddig, seriøs og strukturert av samarbeidspartnere, ansatte og frivillige i klubben :).

 

 

NESTLEDER, Lise N. Mills

Alder: 53 år

Barn i klubben: To jenter, på J2006 og Rælingen Junior J20.

Jobb: Advokat

Håndballerfaring: Jeg har ikke selv spilt håndball, men er engasjert og har mye styreerfaring blant annet som tidligere styremedlem i Rælingen håndballklubb og Rælingen fotballklubb.

Jeg er opptatt av å skape felles identitet i RHK, bidra til å skape et godt miljø der alle opplever seg inkludert og samarbeide tett med øvrige idrettslag i kommunen for felles mål. Jeg elsker å delta på dugnader, for nettopp der får jeg møte alle dere våre fantastiske spillere, foreldre og lagapparat.

 

SEKRETÆR, Svein Strand

Alder: 39 år

Barn i klubben: Tre barn, på J2014, G2011 og G2009.

Jobb:  Jeg er fagansvarlig for internkommunikasjon i Vinmonopolet «til daglig».

Håndballerfaring: Jeg vokste opp som fotballspiller, og hadde aldri holdt en håndball før jeg ble hjelpetrener for laget til eldstemann på første trening. Nå er jeg alvorlig bitt av håndballbasillen, og vi har blitt en skikkelig håndballfamilie.

Jeg ble valgt inn i styret i RHK sommeren 2020, og er spesielt opptatt av å bidra til god kommunikasjon mellom styret og medlemmene.

 

KASSERER, Joy

Alder: 42 år

Barn i klubben: En datter, på J2010

Jobb: Finans kontroller hos Dynea.

Jeg ønsker å bidra til at alle som er håndballinteresserte skal føle seg inkludert, de skal føle at håndball er gøy og samtidig ha mestringsfølelse.

 

 

STYREMEDLEM

SPORTSLIG LEDER (MIDLERTIDIG), Karsten Müller

Alder: 41 år

Barn i klubben: tre jenter, på J2010 og J2008, og muligens siste om ikke så lenge.

Jobb: Jeg forsker på snø og snøskred (NVE/UiO) og bidrar så godt jeg kan til at færrest mulig blir skadet eller omkommer i snøskred i Norge.

Håndballerfaring: Selv har jeg spilt håndball fra da jeg var 7 år til jeg var 25. Prøvde meg igjen som «godt voksen» etter en 10 års pause men kroppen sa tydelig ifra at plassen min nå er ved sidelinja og ikke på banen.

Jeg har vært sportslig leder i RHK i to år og bidrar nå inn i sportslig utvalg.  Jeg håper jeg kan bidra til et godt sportslig tilbud til alle aldersklasser i klubben.

 

 

STYREMEDLEM:

Helene Sundli

 

VARAMEDLEMMER:

Fredrik Langseth

Ingunn Landmark

Linda Halvorsen