Endelig tilbake til normalt!

Fra lørdag ettermiddag klokka 16.00 er tiden vi har ventet på siden mars 2020 kommet! Ikke lenger kohorter, soner, avstand og adgangsbegrensninger for tilskuere. Tusen takk til alle spillere, trenere, dommere, lagledere, frivillige og foreldre  for ekstraordinær og ofte annerledes innsats i denne perioden! Det betyr mye at vi nå kan operere så godt som normalt igjen.

Fortsatt må vi passe på å bare komme på trening og i hallen om vi er HELT friske, og fortsette å teste oss. Og så er det dessverre noen skår i gleden i Rælingen. Rælingen har høy smitte på et par skoler. Kommuneoverlegen har derfor bedt oss om tiltak for berørte lag på visse alderstrinn, for å få bukt med et vedvarende smitteutbrudd. Vi venter også veldig på å få tilbake Sandbekkhallen, da vi fortsatt bare går for «halv maskin» uten den. Hallen brukes til vaksinasjon frem til 25 oktober.

Det kommer også til å være slik at foreldre og frivillige må smøre seg med tålmodighet med hensyn til omberamminger av kamper og endringer på dugnadsoppsett. Fordi det florerer med forkjølelse og testing, så får vi i siste liten spillere og lag som ikke kan spille til oppsatt plan. Det må vi nok leve med en stund. Takk for at dere fortsatt er tålmodige!

Uansett må vi glede oss over å være i hall igjen – uten å tenke for mye på begrensninger. Ha det gøy!