RHK-spillere på regionalt og landslagssamling for LK04

Vi har den siste uken hatt en spiller på LK04 samling.
Bibi Aanderwiel har vært i Skien på samling fra 7.10. til 10.10. Hun har tidligere spilt i Lørenskog, Ellingsrud/Furuset og Furuset før hun kom til Rælingen denne sesongen.
Hun ble veldig glad når hun fikk vite at hun var tatt ut på samling:
«Jeg ble stolt over meg selv. Det er en veldig stor motivasjon til å fortsette og jobbe hardt for å nå målene mine. Selvfølgelig er det kjekt å få vite at all den harde jobben og all trening som har blitt lagt ned, har betalt seg og blir lagt merke til».
Dette var første landslagssamling hun har blitt tatt ut på. Bibi sier at det har vært kjekt å trene i et slikt miljø og noen lærerike dager. 
«Samlingen i seg selv var veldig bra, og alt i alt er jeg fornøyd med egen prestasjon. Det er et veldig bra miljø med hyggelige jenter, der alle hadde samme fokus som var å prestere på treninger. Vi hadde også litt sosialt og slappet av på fritiden.
I tillegg var det flere møter som inkluderte noen lærerike foredrag og oppgaver:
«På treninger var det fokus på forsvar, plassskifte og kontringer/retur, med masse bra konsentrasjon og trøkk fra alle. Denne samlingen var utrolig lærerik, med masse gode tilbakemeldinger fra både spillere og trenere. Jeg tar med meg masse inspirasjon fra samlingen til å fortsette å jobbe mot mine mål».
I tillegg hadde vi følgende på regional landslagssamling i Langhus 20.09:
Stella Stedje Waagan, Bibi Aanderwiel, Martine Lund, Selin Kamburce, Oda Gjeisklid, Nora Fajfric og Kathinka Hovde.
Utrolig kjekt at våre spillere blir lagt merke til, og at de får mulighet til å utvikle seg og vise seg frem på andre arenaer!
På bildet: Bibi Aanderwiel