Åpner for innendørstrening. Endelig!

For en gladnyhet!

Endelig kan barn under 20 år trene innendørs. Vi hopper av glede hele veien til hallen/gymsalen.

Vi har mange sultene og ivrige spillere som har ventet lenge på dette. Klubben har tilbudt lagene å spille kamper eller trene i Marikollhallen i starten av juni. Og dette er det mange lag som ønsket å benytte. Det vil bli årets første «arrangement» for RHK i år. Lagene kan selv velge fritt mellom trening eller intern kamper. Ved kamper blir det fullt opplegg med dommere, måltavle og musikkanlegg. Det vil også være muligheter for å filme treningskampene og vise de via Joymo. Informasjon kommer når det nærmer seg. Vi håper det blir en gøy og ettertraktet opplevelse for ungene.

Og selvfølgelig, fortsett å følge smittevernreglene.

Trykk her for oppdaterte retningslinjer for trening i hall

Trykk her for oppdaterte regler for Rælingen kommune

Det blir kjekt å fylle hallen med håndball og latter igjen. God trening!