Dagens styre i RHK

Årsmøtet til RHK ble avholdt 10.mars. Det ble gjennomført heldigitalt via Microsoft Teams, og vi er glad for all deltakelse og engasjement. En del endringer i styret ble vedtatt, og vi har noen nyvalgte. Under kan du bli bedre kjent med dagens styret i Rælingen Håndballklubb.

STYRELEDER, Kathrine Raadim

Alder: 48 år

Barn i klubben: To jenter, på J2006 og J2012. 

Jobb: Leder for internasjonal avdeling på Norsk Senter for menneskerettigheter (UiO) og har lang erfaring fra politikk.

Håndballbakgrunn: Ga meg som målvakt i 14-15 års alder fordi det ble for mye med korps, fotball og håndball – men elsker å se håndball.

Gleder meg til å få lov å jobbe med å videreutvikle et godt håndballtilbud i Rælingen og at RHK skal være et gøy sted å spille uansett ambisjonsnivå. Jeg ønsker å bidra til et godt fellesskap og et sterkt eierskap for medlemmene

DAGLIG LEDER, Hanne Nilsen Morlandstø

Alder: 25 år

Jobb: Daglig leder i Rælingen Håndballklubb og spiller for RHK sitt damelag i Eliteserien. 

Håndballerfaring: Spilt håndball på ulike nivå, Eliteserien, 1.div og 2.div i Bergen, Molde og Ålgård, før jeg tok turen til Rælingen. Nå har jeg spilt her i to sesonger.

Jeg ønsker at klubben vår skal være et sted man ønsker å være, både trenere, spillere og foreldre. RHK skal skape gode opplevelser og fine minner i trygge omgivelser. 

NESTLEDER, Lise N. Mills

Alder: 53 år

Barn i klubben: To jenter, på J2006 og Rælingen Junior J20. 

Jobb: Advokat

Håndballerfaring: Jeg har ikke selv spilt håndball, men er engasjert og har mye styreerfaring blant annet som tidligere styremedlem i Rælingen håndballklubb og Rælingen fotballklubb.

Jeg er opptatt av å skape felles identitet i RHK, bidra til å skape et godt miljø der alle opplever seg inkludert og samarbeide tett med øvrige idrettslag i kommunen for felles mål. Jeg elsker å delta på dugnader, for nettopp der får jeg møte alle dere våre fantastiske spillere, foreldre og lagapparat.

SEKRETÆR, Svein Strand

Alder: 39 år

Barn i klubben: Tre barn, på J2014, G2011 og G2009.

Jobb:  Jeg er fagansvarlig for internkommunikasjon i Vinmonopolet «til daglig».

Håndballerfaring: Jeg vokste opp som fotballspiller, og hadde aldri holdt en håndball før jeg ble hjelpetrener for laget til eldstemann på første trening. Nå er jeg alvorlig bitt av håndballbasillen, og vi har blitt en skikkelig håndballfamilie.

Jeg ble valgt inn i styret i RHK sommeren 2020, og er spesielt opptatt av å bidra til god kommunikasjon mellom styret og medlemmene. 

SPORTSLIG LEDER, Kaare Kongsfjell

Alder: ? år

Barn i klubben: En datter, på J2005.

Jobb: Jobber som systemforvalter i SB1U.

Håndballerfaring: Har spilt håndball Oppsal i min ungdom. Ga meg med det da skolen og skikjøring tok over interessen. Har lang erfaring fra styrearbeid i ulike klubber og selskaper. Kjører i dag mye mc og liker å jobbe med gamle biler.

Gleder meg til å jobbe med å videreutvikle det RHK til å bli en klubb med tilbud til alle. Vi skal la RHK bli en klubb alle er glad i og gi våre medlemmer det beste sportslige tilbudet på Romerike.

KASSERER, Joy Fresnedi

Alder: 42 år

Barn i klubben: En datter, på J2010

Jobb: Finans kontroller hos Dynea.

Jeg ønsker å bidra til at alle som er håndballinteresserte skal føle seg inkludert, de skal føle at håndball er gøy og samtidig ha mestringsfølelse. 

STYREMEDLEM, Kristin Skovli Kongsfjell

Alder: 51 år

Barn i klubben: En datter, på J2005.

Jobb: Jeg jobber som Duty Station Manager i SAS på Gardermoen, der jeg har vært i 31 år.

Håndballerfaring: Ballkunnskapen er det så som så med, men deltar derfor mer når det gjelder arrangement.

Ønsket er å bidra til at vi sammen kan få til godt samarbeid og gode arrangementer for barna våre i RHK. Dugnader er hyggelige sammenkomster hvor vi treffer andre foreldre og blir bedre kjent!

STYREMEDLEM, Frank Borghagen

Alder: 60 år

Barn i klubben: Ingen barn i klubben lengre.

Jobb: Materialforvalter, kommunekontakt, regionkontakt og dommeransvarlig i klubben.

Håndballerfaring: Jeg har vært dommer i ca 30 år.

Jeg er sterk interessert i arrangement og utvikling av dommerne både i klubben og i regionen. Jeg er dommerintruktør og leder av arrangementsgruppen i Region Øst.

VARAMEDLEM, Karsten Müller

Alder: 41 år

Barn i klubben: tre jenter, på J2010 og J2008, og muligens siste om ikke så lenge.

Jobb: Jeg forsker på snø og snøskred (NVE/UiO) og bidrar så godt jeg kan til at færrest mulig blir skadet eller omkommer i snøskred i Norge.

Håndballerfaring: Selv har jeg spilt håndball fra da jeg var 7 år til jeg var 25. Prøvde meg igjen som «godt voksen» etter en 10 års pause men kroppen sa tydelig ifra at plassen min nå er ved sidelinja og ikke på banen.

Jeg har vært sportslig leder i RHK i to år og bidrar nå inn i sportslig utvalg.  Jeg håper jeg kan bidra til et godt sportslig tilbud til alle aldersklasser i klubben. 

VARAMEDLEM, Susanne Hagen

Alder: 42 år

Barn i klubben: Ingen barn som spiller i klubben lenger.

Jobb: 

Håndballerfaring: Har selv spilt håndball 15 år i Vestli IL.

Jeg har vært i Rælingen Håndball klubb siden 2007. Har vært trener, lagleder, og sittet i sportslig utvalg. Jeg gleder meg til å fortsatt være endel av Rælingen håndball og videreutvikle klubben. Jeg har et bankende håndballhjerte og stort engasjement for breddeidretten.

VARAMEDLEM, Vibeke 

Alder: 35 år

Barn i klubben: Tre barn, på J2007, G2009/2010 og en som begynner på LTH jr. til høsten.

Jobb:

Sammen med to andre er jeg trener for G2009/2010 og er styremedlem i RHK for fjerde år. Jeg brenner for guttehåndball og ønsker at guttene i Rælingen skal ha et like bra tilbud som jentene, så jeg er i tillegg styremedlem i Lillestrøm topphåndball.