Covid-19 informasjon ved arrangement

Informasjon til bortelag ved serie- og treningskamper 9-19 år 

 
SMITTEVERNETS TRE HOVEDREGLER
Om du føler deg syk – hold deg hjemme – alltid.
Vær nøye med hygiene – vask hendene. Ofte!
Hold avstand, og unngå unødvendig nærkontakt – alltid.
 

Rælingen Håndballklubb ønsker dere velkommen til kamp! Vi har som mål å ta godt imot deres spillere, støtteapparat og publikum, og vil gjøre det vi kan for å sikre en trivelig opplevelse med trygge rammer for dere alle. For å få dette til trenger vi deres hjelp. Vi har derfor utarbeidet denne oversikten som informerer om de smitteverntiltak som gjelder Marikollhallen. Vi ber om at alle gjestende lag gjør seg kjent med denne, og følger retningslinjene slik at vi sammen klarer å skape en god opplevelse for våre barn og ungdommer. Vel møtt!

PRAKTISK INFORMASJON FOR BESØKENDE
• Maksimalt tillatt antall publikum Marikollhallen er 60 stk (mrk. støtteapparat, dommere, funksjonærer og dugnadsdeltagere inngår ikke i dette tallet). Vi ber om at besøkende, så langt det er mulig, begrenser antall tilskuere. Alle må sitte på oppmerket plass.

• Besøkende lag, støtteapparat og tilskuere må til enhver tid holde 1m-avstand utenfor spilleflaten, dermed må dere eventuelt vente ute frem til hallen er tømt for spillere, støtteapparat og tilskuere fra forrige kamp. Oppvarming foregår fortrinnsvis ute. Ved dårlig vær kan spillere og støtteapparat slippe inn og benytte gangen ved garderobene til oppvarming.

BILLETTKJØP/REGISTRERING:
• Det er satt opp et bord ved hovedinngangen for billettsalg og publikumsregistrering. Billetter selges på vanlig måte. Betaling fortrinnsvis med kort (iZettle) eller Vipps. Vi aksepterer kontanter.

• For å sikre smittesporing kreves det at man føre lister over alle som befinner seg i hallen til enhver tid: Publikum, besøkende og dugnadsarbeidere skrives opp på liste med navn og tlf.nr i forbindelse med billettkjøp. Lagledere på bortelag må levere fullstendig spillerliste til sekretariatet. Dette for å ha kontroll ved eventuell smittesporing. Bruk egen liste, eller mal bakerst i dette skrivet. For lag f.o.m 13 år hentes det ut spillerliste fra TA. Det kan også gjøres ved QR-kode hvis det er satt opp for arrangementet.

• Registreringsprosess: Publikum til Marikollhallen møtes av Billettør 1 som sørger for å ta betaling mot billett. Besøkende tilbys samtidig antibac. Etter kjøpt billett går besøkende til Billettør 2 som registrerer navn og telefonnummer på registreringsskjema (mrk. skjema oppbevares i ti dager før det makuleres)

FASILITETER
• Garderober med tilhørende toaletter er åpen, disse skal sprites over mellom hvert lag. Fellestoaletter er åpne.

HYGIENE/RENHOLD
• Det er satt opp desinfeksjonsmiddel ved inn/utgang

• Alle kontaktflater (dørhåndtak, kraner på vask, toalett, gelender etc) tørkes med såpe/vann eller antibac, etter at hver kamp er ferdig

SMITTEVERNSREGLER
• Tribune: Alle skal til enhver tid holde minst én meter avstand. Det er kun på spilleflaten av avstandsregelen kan fravikes. Publikum skal sitte med én meters avstand på tribunen. Familiemedlemmer kan heller ikke fravike enmetersregelen. Sitteunderlag/stoler må benyttes. Tilskuerer må sitte på oppmerket plass på tribunen fra de kommer til de går.

• Spilleflaten: Mrk. At det ikke på noe tidspunkt er tillat med publikum/foresatte på spilleflaten. Spillerne på innbytterbenken skal holde én meters avstand. Sidebytte, og vasking av benk/stoler mellom hver kamp (trengs ikke i pausen).

KIOSK
• Vi har åpen kiosk med godt utvalg av mat, drikke og snacks.

SPEAKERTJENESTE
• Speaker vil informere om retningslinjer for smittevern underveis. Vi ber om at alle følger speakers anvisninger.

KAMPSLUTT
• Vi ber om at tilskuere ikke står tett nede i kafeen, og sørger for å gå ut av hallen så raskt som mulig når kampen er ferdig.

Igjen: Vel møtt til kamp hos oss. COVID-19 stiller ekstra krav til oss alle, men vi er glade for at vi kan tilby håndball også under krevende omstendigheter, og med godt samarbeid vil sammen skape en god opplevelse. Du kan også laste ned disse retningslinjene her