RHK Sommerskole 27-29.juni

Vi arrangerer sommerskole! Vi vet skolene i Rælingen får sommerferie senere enn de andre kommunene, og at de fleste håndballskoler blir arranger 20-22.juni. Derfor vil vi i RHK tilby håndballskole 27-29.juni.Flinke spillerne fra våre juniorlag skal være instruktører.

En fantastisk mulighet for håndballspillere i klubben, andre klubber, eller du som vil teste ut håndball. Dette vil dere ikke gå glipp av! Håndballskolen varer hver dag fra kl. 09.00-15.00 og inneholder 2 håndballøkter og 1 basisøkt. Det vil bli servert frukt mellom øktene, og endelig kan vi servere lunsj igjen.

Tilbudet er for gutter og jenter. 6-13 år (2016-2009). Mandag til onsdag. (plass til 60 stk)

Pris:
3 dager: kr. 1 000,- (mandag – tirsdag -onsdag).
Prisen inkluderer frukt, lunsj, t-skjorte, drikkeflaske og organisert aktivitet med våre dyktige instruktører. 

Vi må informere om at håndballskolen blir avlyst dersom det under 20 deltagere påmeldt. Håndballskolen vår pleier å være populær, så vi tror ikke det skjer. Men må ta noen forhåndsregler. 

Dersom den skulle bli avlyst, vil påmeldingsavgiften bli refundert.