Fine Design Hagemøbler blir med som RHK-Venn!

Bedriftens eiere har over lang tid bidratt som trenere i Rælingen Håndballklubb. Nå bidrar de også på markedssiden.

Marianne Aanerød og Kjetil Aanerød driver selskapet Fine Design sammen. Marianne har vært trener i RHK i en årrekke. I dag er hun trener for J2013 Smestad, og har i tillegg vært trener for 1994-kullet i RHK, som er det aldersbestemte laget i Norge som har vunnet mest. Der spilte datteren hennes, Tonje. Marianne er stadig å se på våre kanaler med positive kommentarer og følger godt med på klubbens utvikling. Håndballfamilien har bidratt sterk i RHK. Faren til Marianne, Bjørn Erik, var treneren som tok Rælingen HK fra 4. til 1.divisjon. Han er også æresmedlem i RHK.
Marianne sier dette om samarbeidet:
«Det er en glede å også kunne bidra litt økonomisk til klubben i mitt hjerte. Jeg håper vi sammen kan få til mye for barn og unge i Rælingen.» RHK er heldig som fortsatt får samarbeide med så hardtarbeidende og ivrige mennesker.
I tillegg til å deres store håndballengasjement, har de også en lidenskap for selskapet Fine Design som er Norges største spesialist på hagemøbler. Utemøblene deres er kjent for god kvalitet og stilrent design. Ta turen innom deres butikk på Høvik eller i Sandnes. De frakter hagemøbler i hele Norge. I Oslo/omegn leverer de med budbil
Vi anbefaler våre medlemmer til å ta turen til Høvik dersom du skal oppdatere uteområdet ditt, lage utekjøkken eller ønsker profesjonell hjelp til innredning ute. Du kan også bestille varer i nettbutikken deres. 
Ønsker du en titt på utvalget til Fine Design, besøk nettbutikken eller sjekk ut facebooksiden