Kingdom of Escape Rooms blir RHK-Venn!

Kingdom of Escape Rooms har blitt RHK-Venn!
RHK er glad for at Kingdom of Escape room er med på laget. De ønsker å støtte idretten, og gi klubben et tilbud av aktiviteter som kan styrke lagånden og være et gøy alternativ til teambuilding. De har spesiallaget interiør og gåter som passer både til unge og eldre, også nybegynnere og veteraner. Deltakerne trenger ikke forkunnskaper eller spesiell kompetanse for å løse gåter. Alle kan ha det kult med Kingdom of Escape Rooms. 
Kingdoom of Escape Rooms har flere rom – blant annet temaene Harry Potter, Game of Thrones og Star Wars. Her kan du ta med venner, familie eller kollegaer for teambuilding, bursdager og familiemoro.
RHK får 10% rabatt ved bestilling. 
Trykk her for å komme til nettsiden med mer info eller for bestilling.