Sjokoladebua blir RHK-Venn!

Sjokoladebua har blitt RHK-venn. Vi har inngått et 3-års langt samarbeid med lagerbutikken på Rælingen. De skal blant annet bidra med utvalg i kiosk på vår årlige julecup, samt dugnad rundt påsketider. 

Treoro AS er importør og grossist av sjokolade- og sukkervarer. Butikken Sjokoladebua ble bygget med ønske om å gjøre sortimentet vårt tilgjengelig for forbruker. Butikken inneholder et stort og variert utvalg som vi anbefaler å sjekke ut!

Simen Motrøen, gleder seg over samarbeidet med RHK: » Sjokoladebua er en lokal godteri- og sjokoladebutikk som ligger i Stallbakken 5 ved Buholen. De fleste av våre kunder er tilhørende i kommunen. Derfor ønsker vi å støtte opp om positive aktiviteter i nærområdet og gi tilbake til lokalmiljøet. Vi vet hvor viktig RKH er for kommunen. Selv om vi som driver Treoro og Sjokoladebua vært aktive i RHK og vi har kjennskap til hvilken god og viktig jobb klubben gjør for barne- og ungdomsidretten i Rælingen. Dette ønsker vi å støtte opp om og vi ser frem mot et spennende og godt samarbeid med Rælingen Håndballklubb i tiden som kommer.»

Ønsker du å se mer av utvalget? Gå inn på Sjokoladebua sin facebook-side.

Ønsker du eller din bedrift også å bli RHK-Venn? Se artikkel for info eller kontakt RHK sin daglige leder på daglig-leder@rhk.info.