Vellykket håndballskole

Merknad. Alle foresatte som har barn på bildet har godkjent bruk av bilder.

Tre glade håndballdager er over for barn som har deltatt på RHK Rema 1000-håndballskole i vinterferien.

Daglig leder Hanne Morlandstø hadde med seg tre spillere fra elitelaget som instruktører i Marikollhallen. -Hver dag har vi hatt to økter med håndball og en økt med styrke- og basistrening. Den fysiske økten har blitt gjennomført inne. Barna er blitt delt inn i to faste grupper som trener på hver sin banehalvdel for å overholde smittevernsreglene.

Håndballpreget lek og moro
Vi har hatt forskjellig fokus hver dag. Mandag var det fokus på finter, skudd og kontra. På tirsdag var fokuset skudd, forsvar og håndballrelaterte leker. Onsdag var temaet spill og ulike spill varianter. Vi hadde en håndball kamp på ene økten, og en mini-turnering på slutten av dagen. Hver dag har vi også hatt frukt og saft pause. Det er viktig at alle får i seg rikelig med mat og drikke når vi har så aktive dager.

Fra elitelaget deltok Caroline Martins, Sarah Deari Solheim og Carina Berg som instruktører.

Dette ble en super uke og en stor glede for oss å aktivisere så flotte barn! Vi håper å se alle igjen på håndballskole i høstferien 🙂